Fler videos hittar du på vår youtubekanal: https://www.youtube.com/channel/UCT9SDI24cHlS8DSw8j0KG5w och på vårt Instagramkonto: https://www.instagram.com/hoors_danscenter/ 

Kidz

Vi gör koreografier till gamla och nya låtar och gör olika dansövningar. Eleverna får träna balans, smidighet och koordination.

I kidz 2-3 dansar barnet med en förälder/vårdnadshavare.

Strumpor eller barfota.

Barnbalett

Vi introducerar barnen till balettens värld med hjälp av danslekar, övningar och improvisation där vi även övar fot- och armpositioner och annan grundläggande baletteknik. Vi tränar hållning, styrka, balans, vighet och musikalitet.

I gruppen 8-10 år är det mera fokus på teknik och på denna lektion gör vi flera övningar vid stången.

Balettskor eller strumpor på fötterna. Ej barfota.

Jazzkidz

Vi tränar rytm, musikalitet, balans, smidighet och koordination. Danslekar och improvisation utgör en mindre del av lektionen än på kidz-lektionerna. Vi tränar teknik och kroppskontroll. De enklaste grundstegen i jazz/modernt lärs ut och vi gör diagonaler. Vi tränar på en eller flera koreografier.

Barfota eller strumpor. Dansskor bara om det ”riktiga” och mjuka dansskor. Ej gympaskor.

Contemporary kidz

En barnklass med inspiration från contemporary. Denna klass är inte bunden till någon stil, har inslag av golvövningar, akrobatiska rörelser och ger utrymme för fritt skapande och uttryckande av känslor. Det blir mycket skapande, koreografier och tricks!