SILVIA

Grundare av föreningen. Har dansat sedan 4 årsåldern, är utbildad danspedagog i Frankrike och har arbetat som dansare utomlands framför allt inom jazz och showdans. Har tränat många andra stilar, bla balett, afrojazz och hiphop. Har även utbildning som personlig tränare, massageterapeut, aerobics- och poweryogainstruktör.

Silvia undervisar i jazz 10-13 fortsättning, 13+ fortsättning, jazz vuxen, balett 6-9, balett 9-12, balett 13+, streetkids 6-9 och latin fitness.

SIMONE

Utbildad på Lunds Dans o-Musikal Gymnasium (2014-2017) samt International Dance Academy i Köpenhamn/ Los Angeles (2017-2018). Simone började dansa på gatorna vid åtta års ålder och satte sin fot i en riktig dansstudio vid 13 års ålder. Simone dansar alla stilar, från balett, jazz, modern/contemp, hiphop, tap, och girly. Simone har varit bakgrunds dansare i produktionen ”All Night Long” på resturang Glasklart i Malmö, dansat, sjungit och varit statist i Musikalen Doria på Lunds stadsteater. Varit med i musikvideor för Sonny F Pedersen och Nika Kljun i Los Angeles. Simone har även varit delaktig i ett projekt tillsammans med Skånes DansTeater i Malmö. Simone var även Crew Captain för dansgruppen S.M.A.S.H i Helsingborg. Simone har även vunnit: Feet, The Giant Leap (Experimental Battle) 2016 StreetStar The Dance School Challenge (Battle) 2016.

Simone undervisar i street och i contemporary.

EMMA

Emma är 16 år och har dansat sedan 5 årsåldern. Hon har tagit många lektioner på Höörs Danscenter de senaste åren, i nästan alla stilar. Hon går nu första året på Dans- och musikalgymnasiet i Lund. Hon sjunger också.

Emma undervisar i balett 4-6, kidz 4-6, jazzkidz 6-9 och musikal.

AGNES

Agnes är 15 år. Hon har två stora intressen, det är sång och dans. Dansen har hon sysslat med sedan hon var väldigt liten, och sjunger gör hon så ofta hon kan.
Agnes går själv på många dansklasser på Höörs danscenter.

Agnes undervisar i balett 4-6, kidz 4-6, jazzkidz 6-9.

AMANDA

Amanda är 15 år gammal och har dansat så länge hon kan minnas. Hon har tagit danslektioner i popping på Malmö Dansakademi, men är till största delen självlärd. Amanda dansar popping och popping animation och hon tar även lektioner i andra dansstilar på Höörs Danscenter.

Amanda undervisar i popping.

EMILIA

Emilia är 14 år och har dansat sedan start på Höörs Danscenter. Hon dansar allt från balett, jazz och contemporary till hiphop och street. Dansen genomsyrar Emilias liv o hon dansar 7-8 h i veckan. Hon älskar att koreografera egna nummer o har ett scenspråk där känslor uttrycks. Förutom dansen spelar hon piano. Emilia har varit bakgrundsdansare till allsångståget i Skåne o är en aktiv medlem i Regal crew i Hässleholm. Hon har varit danslärare på läger för åldrarna 7-11. Emilia har siktet på att söka till lunds dans o musikalgymnasium.

Emilia undervisar i jazz 9-12 nybörjare.

GIDEON

Gideon är 15 år och född med rytmen i blodet! Han har dansat och spelat trummor sedan han var liten.

Utbildning har han fått genom privatlektioner från Nikolai Malinowski, en känd dansare från Tyskland som ofta deltar i tävlingar i breakdance. Gideon har även tagit lektioner i breakdance i flera år på dansskola i Lund.

Gideon har deltagit i SM i breakdance och även i andra tävlingar. Trots sin unga ålder har han också under flera år uppträtt med en egen show på fester och olika evenemang.

Gideon är full av dansglädje, vilket smittar av sig till dem han tränar.

Gideon undervisar i breakdance.

EBBA

Ebba är 16 år och har sedan liten varit väldigt intresserad av dans, särskilt balett. Hon började med konståkning där balett också ingick. 2014 började hon med balett på Höörs danscenter och började även på jazz något år senare. Hon har också provat på andra dansstilar. Nu tränar hon balett i Lund där hon bor men fortsätter att gå på jazzlektioner i Höör.

Ebba är hjälplärare i balett 6-9.

LINNEA

Linnea intresserade sig för dans i skolåldern och dansade då framförallt showjazz. Efter gymnasiet gick hon en ettårig yrkesförberedande utbildning på Dansakademi Öresund i Malmö. Efter utbildningen har hon tagit danslektioner både i Malmö och Höör.

Linnea är utbildad Zumbainstruktör. Hennes bakgrund inom dans genomsyrar hennes fitnesslektioner som är väldigt dansanta. Träning för både kropp och knopp!

Linnea kommer inte undervisa under hösten 2019 men undervisar annars i Latin Fitness.

KARIN

Karin har dansat och undervisat kontaktimprovisation i tolv år och är nu aktiv i Kimpro Höör. Hon är utbildad lärare i Contakids av grundaren Itay Yatuv.

Karin undervisar i contakids.