SILVIA

Grundare av föreningen. Har dansat sedan 4 årsåldern, är utbildad danspedagog i Frankrike och har arbetat som dansare utomlands framför allt inom jazz och showdans. Har tränat många andra stilar, bla balett, afrojazz och hiphop. Har även utbildning som personlig tränare, massageterapeut, aerobics- och poweryogainstruktör.

EMMA

Emma är 16 år och har dansat sedan 5 årsåldern. Hon har tagit många lektioner på Höörs Danscenter de senaste åren, i nästan alla stilar. Hon går nu första året på Dans- och musikalgymnasiet i Lund. Hon sjunger också.

AGNES

Agnes är 15 år. Hon har två stora intressen, det är sång och dans. Dansen har hon sysslat med sedan hon var väldigt liten, och sjunger gör hon så ofta hon kan.
Agnes går själv på många dansklasser på Höörs danscenter, det blir allt från balett till hiphop.

SIMONE

Utbildad på Lunds Dans o-Musikal Gymnasium (2014-2017) samt International Dance Academy i Köpenhamn/ Los Angeles (2017-2018). Simone började dansa på gatorna vid åtta års ålder och satte sin fot i en riktig dansstudio vid 13 års ålder. Simone dansar alla stilar, från balett, jazz, modern/contemp, hiphop, tap, och girly. Simone har varit bakgrunds dansare i produktionen ”All Night Long” på resturang Glasklart i Malmö, dansat, sjungit och varit statist i Musikalen Doria på Lunds stadsteater. Varit med i musikvideor för Sonny F Pedersen och Nika Kljun i Los Angeles. Simone har även varit delaktig i ett projekt tillsammans med Skånes DansTeater i Malmö. Simone var även Crew Captain för dansgruppen S.M.A.S.H i Helsingborg. Simone har även vunnit: Feet, The Giant Leap (Experimental Battle) 2016 StreetStar The Dance School Challenge (Battle) 2016.

AMANDA

Amanda är 14 år gammal och har dansat så länge hon kan minnas. Hon har gått på kurs i popping på Malmö Dansakademi, men mest har hon lärt sig popping själv. Hon tar även lektioner i andra dansstilar på Höörs Danscenter. Amanda undervisar i popping.

EBBA

Ebba är hjälplärare till Silvia i balett 6-9 år.

AGNES T.

Agnes vikarierar för Emma och Agnes N.E.

LINNÉA

Linnéa intresserade sig för dans i skolåldern och dansade då framförallt showjazz. Efter gymnasiet gick hon en ettårig yrkesförberedande utbildning på Dansakademi Öresund i Malmö. Efter utbildningen har Linnéa tagit danslektioner både i Malmö och Höör.

Linnéa är utbildad Zumbainstruktör. Linneas bakgrund inom dans genomsyrar hennes fitnesslektioner som är väldigt dansanta. Träning för både kropp och knopp!